Realtor

usainbolt504

7 Orchard Way

Genel Bakış

Mikä on helpoin pokeripeli oppia?

Raise – Tee suurempi työntö tietoja muodossa parempi kuin normaali määrä pelimerkkejä tai jopa korotus. Tämä tekee myös laudan hieman ystävällisemmäksi sinulle. Joten lopulta olen eräänlaisessa potin hallinnassa / bluffing-tilassa. Haluamme parhaan tuoton. Ei ole väliä, katsommeko pitkällä aikavälillä, lyhyellä aikavälillä vai väliaikaisesti. Me haluamme parhaat osakkeet, parhaat varat, parhaat johtajat. Kun se tulee sijoittamiseen, haluamme tietää paras käsi.

Paras käsi on se, joka voittaa potin. 5) Sinun tulisi pystyä nostamaan suurilla käsillä ja / tai pienillä käsillä. Pidän ideoista #3, #4, #5 (erityisesti viides), mutta kysyn #2 perustuen siihen, miten olen oppinut pelin. 1) Et aina menisi arvokäsineitä vastaan arvoa vastaan (esim. 3) Et pelkää nostaa heikkoja käsiä tehdä lauta “ystävällisempi” (jos sovellettavissa). 4) Sinun pitäisi pystyä soittamaan (riippuen tilanteesta).

2) Et välttämättä bluffaisi aina heikoilla käsillä, haluat ehkä olla konservatiivisempi riippuen potin tyypistä ja muiden pelaajien tyypistä. Yleensä on järkevää bluffata (heikkojen käsien tapauksessa), mutta tämä ei ole kovin luonnollista. Tiedän myös, että se riippuu paljon siitä, miten haluat oppia sen. Tämä on yksi tärkeimmistä eroista Texas Hold’emin pelaamisen ja perinteisen pokerin välillä: tässä ei ole taitettua omaisuutta.

Tässä tapauksessa puhelu tulee sekä suuresta pinoista että pienemmästä pinoista. Tämä ei johdu siitä, että elämme maailmassa, jossa ei ole empatiaa, se johtuu siitä, että ei ole ilmaista lounasta tai ainakin ei ilmaista lounasta, jossa pelaajien kortit ovat kyseessä. Heidän vastustajansa kaikki panostavat, kun soittaja yrittää saada arvoa soittamaan. Pieni pino voi lyödä vetoa, koska he tietävät, että heillä on vahva käsi.

Suuri pino voi lyödä vetoa, koska he ovat halukkaita rullaamaan, jos ne ovat lyhyitä pinoja ja/tai saavat arvon. Tässä on, mitä yleensä tapahtuu, kun pelaaja taittaa voittavan käden: Tämä on, mitä yleensä tapahtuu, kun pelaaja kutsutaan alas preflop. Kaikki tämä menee pitkälle auttamaan sinua selvittämään, fi.poker-plans.com milloin voitat ja häviät. Saat enemmän irti 3/6 turbo turnauksesta, jos tiedät, että voitat, kun floppi tulee ja että häviät, kun olet kaikki mukana kädessä, jonka kanssa sinun pitäisi taittaa.

Mielenterveyden parantaminen on paljon vaikeampaa, koska sinulla ei ole paljon valvontaa siitä, mitä ajattelet. Mielenterveyden parantaminen tarkoittaa parempaa ajattelua pokerista ja kykyä keskittyä yhteen asiaan häiritsemättä muita asioita. Kun pelaat verkossa, monet päätöksistäsi eivät ole yhtä tärkeitä kuin live-pokerissa. Päätökset on tehtävä nopeammin ja taktisesti. Siellä vähän käytäntöä auttaa. Sinun ei tarvitse soittaa, kun vastustajasi on 10 korkealla tai jotain sellaista.

Kun pelaat suorana, saat hyödyn siitä, että tiedät, mitä vastustajasi tekee seuraavaksi, saat hyödyn siitä, että sinulla on todellinen henkilö edessäsi ja sinun on pelattava korttisi hieman eri tavalla sen vuoksi. On monia pokeri opetusohjelmia verkossa, joten voi olla vaikea määrittää, mitkä ovat tehokkaimpia, enkä voi vastata siihen ehdottoman varmasti.

Günlük Görüntülenme

Bir Değerlendirme Yazın

Compare Properties
Add properties to compare.